A Kultkikötő októberi programjai Balatonbogláron és Kéthelyen

Októberben Bangó Margit, a Kerekes Band koncertje, és a Kultkikötő Filmklub 3. évadának első két filmvetítése várja a Balaton déli partján a Kultkikötő balatonboglári és kéthelyi helyszínein az érdeklődőket. Szeptember utolsó napján a Kaláka együttes ingyenes koncertje hallható a boglári művelődési házban.

Szeptember 30. szombat – a Kaláka együttes koncertjét hallhatják az érdeklődők a Balatonboglári Varga Béla Városi Kulturális Központban az Arany János emlékév alkalmából, a Népmese napján, a Kultkikötő szervezésében. A koncert 18 órától lesz, de a programok már 15:30-tól elkezdődnek. Az rendezvényre a belépés ingyenes.

Október 3. kedd – 19:00 órától Bangó Margit önálló estje hallható az Idősek Világnapja alkalmából a balatonboglári Kultkikötőben. (Jegyár: 2000 Ft, nyugdíjasoknak: 1000 Ft)

Október 11. szerda – 19:00 órától Elveszve Párizsban – Kultkikötő Filmklub – Balatonboglár
Fiona, egy kanadai könyvtáros kisasszony levelet kap párizsi nénikéjétől, hogy ha nem segít, félő, hogy otthonba viszik. Fiona a francia fővárosba utazik hát, ahol egyhamar elveszíti a holmiját, ráadásul a nénikéjét sem találja sehol, és a katasztrófák sora ezzel még nem ér véget… (A programon a részvétel ingyenes!)

Október 21. szombat – 18:30 órától Kerekes Band – Szüreti Fesztivál – Kristinus Borbirtok, Kéthely
A Kerekes Band Magyarország egyik legkeresettebb népzenei koncertzenekara, így jól illenek majd a sok szőlő és bor közé a szüreti fesztiválunkon. (Jegyár: 2990.- Ft 300 Ft elővételi kedvezmény)

Október 25. szerda – 19:00 órától A homok alatt (feliratos) – Kultkikötő Filmklub – Balatonboglár
Az Oscar-díj jelölt filmdráma főhőse egy csapat fiatal német katona, akik a nemzeti hadsereg ellenségeiként azt a feladatot kapják, hogy puszta kézzel ássanak ki 2 millió taposóaknát. (A programon a részvétel ingyenes!)