A Kultkikötő decemberi programjai

A december sem múlhat el Kultkikötő nélkül. A balatonföldvári Platán Étteremben terítéken a jókedv! Vacsoránk elfogyasztása után Badár Sándor dolgoztatja meg nevetőizmokat, a Kultkikötő Filmklub pedig Romániába és Dublinba kalauzolja az érdeklődőket két hétköznapi páros nem hétköznapi történetén keresztül. Elérhető a Kultkikötő jövő évre szóló bérlete – a szervezők tájékoztatása szerint.


4 hónap, 3 hét, 2 nap
Kultkikötő Filmklub – Balatonboglár
December 4. szerda – 19:00
Otilia és Gabita szobatársak. Romániában, a kommunizmus utolsó éveiben járunk. Otilia kivesz egy szobát egy olcsó szállodában. Délután egy bizonyos Bebe úrral van találkozójuk. Gabita terhes, az abortuszt tiltja a törvény, és még egyikük sem volt soha ilyen helyzetben…
A részvétel ingyenes.

Badár Sándor stand up comedy műsora
Balatonföldvár – Platán Étterem
December 13. péntek – 21:00
„Föltolták az ázsiómat, azt mondják, hogy színész vagyok. De én nem vallom magamat csak annak. Gyereklovagoltatással foglalkozom, de színészi munkát is végzek. A névjegykártyámra az van írva, hogy Badár Sándor – szóra sem érdemes művész. Sose gondolkoztam azon, hogy mi vagyok.”  Jegyvásárlás: itt.

Egyszer
Kultkikötő Filmklub – Balatonboglár
December 19. szerda – 19:00
A Fiú utcazenész, a Lány cseh emigráns. A Fiút nemrég hagyta el élete nagy szerelme. A Lány nemrég hagyta ott a férjét. Egy nap a Lány megáll a Fiú előtt az utcán és önfeledten hallgatja a zenéjét. Ő is zenész, de nincs pénze zongorára. Egy láthatatlan, de annál erősebb kötelék alakul ki közöttük.
A részvétel ingyenes.

 

További információk:

KULTKIKÖTŐ
Online jegyvásárlás: https://kultkikoto.jegy.hu/
Web: kultkikoto.hu | facebook.com/KULTKIKOTO
E-mail: jegy@kultkikoto.hu | Tel.: +36 30 66 55 989