A Beatles legjobb dalaival búcsúztatja a nyarat Balatonakali

Augusztus 28-án Balatonakaliban lép fel a The Bits Beatles emlékzenekar. A nyárbúcsúztató koncerten legnépszerűbb műsorukat adják elő Best of The Beatles címmel, amelyet immár több, mint 300 alkalommal játszotta el az együttes és amelynek keretében a Beatles legjobb dalai szólalnak meg – tájékoztattak közleményben a szervezők.

 

A korábbi években hagyományosan mindig útra keltünk nyáron a Balatoni Beatles mánia turnénk keretében. Nagyon örülünk, hogy a lazítások eredményeképp idén is eljutunk a Balaton mellé és ezúttal a nyarat búcsúztatjuk augusztus utolsó szombatján – mondta a rendezvény kapcsán Derecskei Zsolt zenekarvezető.

A The Bits hazánk leggyorsabban fejlődő tribute zenekarainak egyike. A 2013-ban debütált csapat művészeti elismerése jeléül 2014-ben már meg is kapta Paul McCartney – a Beatles egykori tagja – gitárja gyártójának, a világhírű Höfner gitárgyár támogatását és több évnyi koncertezés után 2019-ben “kategóriája legjobb előadója” címmel tüntették ki a Cavern Club és a livepooli Beatleweek (a világ legnívósabb Beatles fesztiválja) szervezői.

Augusztus 28-án a Mandulavirág strand színpadán este 8 órától minden kicsit és nagyot, Beatles rajongót, és zeneszeretőt várnak a szervezők egy utolsó nagy Beatles bulira a Balaton partján, Balatonakaliban. Az esemény látogatása ingyenes – közölték a szervezők.