A Balaton is szerepel az European Travel Commission imázsfilmjében (video)

A European Travel Commission az Euronews-zal közösen készített el egy Európát népszerűsítő, Covid-19 utáni kisfilmet “We are Europe” címmel. A kisfilmben magyarországi, ezen belül balatoni filmkockák is megjelennek.  A We are Europe című kisfilm az Euronews felületein (TV és digitális csatorna), illetve az ETC és tagjainak digitális platformjain fut a következő 4 hétben. 

 

Az Euronews kreatív ügynöksége által készített, 60 másodperces spot a Covid-19 utáni újrakezdésről szól, érzelmekre ható szövege és képkockái arra mutatnak rá, mi az, ami eddig hiányzott, mit fedeztünk fel magunkban a vírus ideje alatt, továbbá, hogy mennyire sokszínű a kontinensünk, amelyet most újra felfedezhetünk. Népszerűsíti a fenntartható utazást, és Európa, az európaiak összetartozását hangsúlyozza – tájékoztat honlapján a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A kampány célja az emberek kíváncsiságának és utazás iránti vágyának felkeltése. Arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a különleges kontinens milyen egyedülálló szépségekkel rendelkezik, páratlan tájak, kultúrák, közösségek, örökség és történelem együttélésével.

Az imázsfilmben több hazai helyszín mellett a Tihanyi Bencés Apátság is megjelenik.

 

(ETC Brand Video from Euronews SA on Vimeo)