A Balaton is képviselteti magát az idei év egyik legjelentősebb turisztika eseményén (turizmus.com/hirbalaton.hu)

A 43. Utazás kiállítás most csütörtökön, február 27-én, ismét szakmai nappal nyitja meg kapuit a Hungexpón. A rendezvény immáron sokadik alkalommal biztosít fórumot a szakma képviselőinek, hogy meglévő kapcsolataikat ápolják és új partnerségeket alakítsanak ki. Nem lesz ez másképp az idén sem, hiszen a látogatók 40 ország közel 250 kiállítójának szolgáltatásaival ismerkedhetnek meg, és számos szakmai programon vehetnek részt. Az eseményen képviselteti magát a Balaton régió is. 

A kétnapos eseményt február 27-én munkaerőt érintő szakmai, február 28-án, pedig diákoknak szóló karrier indítást támogató előadások kísérik. Az eseményen továbbá próba-állásinterjú és önéletrajz tanácsadás is zajlik majd.

Mindemellett a Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület konferenciája, Diák Szakmai Verseny várja a szakembereket, de újra helyet kap a Karaván Szalon is a kiállításon 75 lakókocsival és lakóautóval, illetve a kapcsolódó szolgáltatásokkal, kiegészítőkkel és felszerelésekkel.

A kiállítók sorában képviselteti magát mások mellett a Balatonfenyvesi Turisztikai Egyesület, a Balatontourist Camping Kft., a Hévízi Turisztikai Desztinációs Menedzsment Egyesület.

Az Utazás Kiállítással egy időben tartják a Budapest Boat Showt. A Balatonfüredi Turisztikai Egyesületet a Magyar Vitorlás Szövetség standjánál találják meg.