A Balaton-felvidék, ahogy ritkán látjuk (travelo.hu)

Orbán Péterrel már sokan találkozhattak, akik szerelmesek a Balaton-felvidék tájaiba és a festményszerű fotókba, amik a tanúhegyekről, naplementékről készülnek. Orbán Péter ebben a világban él, ezeket a csodákat keresi: tőzsgyökeres tapolcaiként évek óta járja a vidéket, ismeri a legjobb fotó-pontokat, tudja, mikor kell várni, és melyek a legjobb fények.

Fotó: Orbán Péter

A St Orban Étteremben, Badacsonytomajon minden szombaton megtekinthető a fotós 37 képének különleges tárlata, melyek közül több képet most először nyomtattak ki – adta hírül a travelo.hu.

„A képek az utóbbi éveim termései, 5 éve jött a sugallat, hogy komolyabban kezdjem el a tájat fotózni és a képeket megmutatni másoknak is. A képek kisebb része készült drónnal, a többi fényképezőgéppel. Mindegyik kötődik a Balatonhoz, a Balaton-felvidékhez, Badacsonyhoz, tehát a helyekhez, ahol felnőttem. Több ezer kép van a merevlemezemen, ez egy különleges válogatás, több kép még sehol nem volt ezelőtt látható, vagy először került nyomtatásba” – idézte a sajtóközlemény Orbán Pétert.

A tárlat minden szombaton 12:00-22:00 óra között tekinthető meg az étteremben. A kiállításhoz tartozó Facebook eseményen minden szükséges információt megtalálnak vele kapcsolatban.

Fotó: Orbán Péter