Filmklub és csecsemőszínház is várja az érdeklődőket a Balatonnál

Februárban a Kultkikötő Filmklub két vetítésével, illetve a Nőkből is megárt… című kamaraszínházi előadással és a Szirmok című csecsemőszínházi előadással várják a közönséget a Balatonnál.

A programok az alábbiak szerint alakulnak:

Blue Valentine

Kultkikötő Filmklub – Balatonboglár

Február 6. szerda – 19:00

Cindy és Dean házassága hullámhegyekkel és -völgyekkel tarkított. A kapcsolatuk most megint megromlott, ám úgy tűnik, hogy ezúttal végleg eltávolodtak egymástól. Mielőtt azonban végleges elhatározásra jutnának, úgy döntenek, hogy még egy próbát tesznek, hátha sikerül megmenteni a kapcsolatukat.

A programon a részvétel ingyenes.

 

Nőkből is megárt…

Bajor Gizi Közösségi Ház Balatonföldvár

Február 13. szerda – 19:00

Tordai Teri és Horváth Lili két alkalommal játszottak eddig együtt színpadon, de anya-lánya kettősben most először láthatjuk őket együtt. Az előadásban az anya szemszögéből ismerünk meg egy családi történetet, aki egyszer csak arra ébred, hogy a társadalom szemében megöregedett, de belül egyáltalán nem így érzi.

 

Szirmok – csecsemőszínház

Balatonboglári Varga Béla Városi Kulturális Központ

Február 18. hétfő – 11:00

Két kicsi kertész nevelgeti csodákat rejtő virágát. Miközben közös céljuk, hogy a virág kinyíljon és minél nagyobbra nőjön, mégis elkerülhetetlen köztük a civódás. Rá kell jönniük, hogy egy-egy apró, szeretetteljes mozdulat, vagy közösen megszólaltatott dallam segíthet a csodát beteljesíteni.

A vadászat

Kultkikötő Filmklub – Balatonboglár

Február 20. szerda – 19:00

A nemrég elvált Lucas egy vidám baráti társaság megbecsült tagja, gondoskodó apa, megbízható munkatárs. A harmonikus hétköznapok azonban egy pillanat alatt omlanak össze egy apró füllentés hatására. A gyermeki hazugság visszafordíthatatlan károkat okozva szabadul el.

További információk az előadásokról itt találhatók.