Van kéznél ötszázötven milliója? – Balatonkenesén egy hétszobás villát vehet belőle (veol.hu)

A balatoni ingatlanárak évek óta szárnyalnak, a veol.hu annak járt utána, mennyi pénzre van szükség, hogy egy exkluzív otthonba költözhessünk.

 

A legdrágább ház, amit találtak a jofogas.hu oldalon egy Balatonkenesén álló partmenti luxusvilla. Itt az ötszázötven milliós árért cserébe egy hétszobás, saját partszakasszal rendelkező, két szintes ingatlant kapunk. A fürdőszobák számát sem aprózták el, öt is található az épületben.

Nem messze innen Tihanyban négyszázkilencven millióért kaphatunk egy három szintes, hét fürdőszobás ingatlant. A településen általában nehéz nagyobb kerthez jutni, de itt ezzel sincsen gond, az ötszáz négyzetméteres kúria egy kétezer-négyszáz négyzetméteres telken helyezkedik el. A hely jellegéhez méltóan borospince is jár a vásárláskor.

Borkedvelők előnyben: Dörgicsén egy háromszázkilencven milliós ház, a hozzá tartozó 3,5 hektáros szőlőbirtok és egy hatalmas pince rátok vár. Az ingatlan energiatakarékos anyagokból épült, teljes berendezéssel és egy traktorral együtt vásárolható meg. A kertben vízforgatós medence, automata locsoló rendszer, fatüzelésű kemence található.

Ha szeretnénk kicsit olcsóbban megúszni a vásárlást ugorjunk át Balatonfüredre, itt már háromszázharminc millióért is kaphatunk házat. A kert miatt sem fog fájni a fejünk, hiszen automata öntözőberendezés látja el vízzel a zöld gyepet. Úszómedence, napozóterasz, szauna és konditerem gondoskodik arról, hogy mindig jól érezzük magunkat. Mindezt megfejeli a panoráma és a sétavitorlázás, amit a vásárló ajándékba kap – írja a veol.hu.